stone_simone_rouwebegeleiding_colora_praktijk

Tarieven

Tarieven voor particulieren:

Persoonlijke kennismaking

De eerste keer dat je bij mij komt, is een persoonlijke kennismaking. Besluit je na het eerste gesprek dat je niet door wilt gaan, worden er geen kosten in rekening gebracht.

Individuele begeleiding: €85 /uur. 

Voor begeleiding is geen verwijzing van de huisarts noodzakelijk. Een begeleidingsbijeenkomst voor volwassenen: ong. 1,5 uur /bijeenkomst. Een begeleidingsbijeenkomst voor kinderen & jongeren: ong. 1 uur tot 1,5 uur /bijeenkomst. 

Alle tarieven zijn incl. btw en excl. reiskosten (€ 0,22 per km). Individuele begeleiding is vrijgesteld van btw. Thuisbegeleiding is mogelijk. Indien de reistijd langer dan een half uur bedraagt, reken ik reistijd. 

Tarieven voor bedrijven/werkgevers: €95 /uur excl. 21% btw.

Annuleren van de afspraak (telefonisch of per mail) is kosteloos tot 24 uur van tevoren, daarna wordt de afspraak in rekening gebracht. 

Tarieven voor scholen/instellingen:

Kosten voor lezingen, workshops, ouderavonden: nader te bepalen op basis van de specifieke vraag.


Vergoedingen

Zorgverzekering  Praktijk Colora is lid van de beroepsvereniging het NVPA (en het RBCZ). Daardoor zijn er verschillende zorgverzekeraars die de therapie, als psychosociale zorg geheel of deels vergoeden, vanuit het aanvullende pakket onder de noemer complementaire en aanvullende zorg, zonder dat het eigen risico wordt aangesproken. Klik hier voor meer informatie over de vergoeding door de zorgverzekeraars. De vergoeding is echter per verzekeraar anders geregeld. Neem daarom ook even persoonlijk contact op met uw zorgverzekering. Prestatiecode: 24504 

Jeugdwet  Hulpverlening aan kinderen en jongeren valt onder de jeugdwet. De gemeente waar u woont is verantwoordelijk voor de vergoeding van deze vorm van hulp/begeleiding. In sommige gevallen is vergoeding vanuit een Persoonsgebonden Budget (PGB) mogelijk. Hiervoor kunt het beste contact opnemen met uw gemeente. 

Werkgever  Mogelijk wordt de begeleiding via de werkgever vergoed, bijvoorbeeld via het opleidingsbudget, in het kader van een re-integratietraject of als preventie ziekteverzuim. Vraag je werkgever naar de mogelijkheden.

Belastingdienst In sommige gevallen is psychosociale hulp aftrekbaar van de belasting. Informatie hierover is te verkrijgen bij je belastingadviseur of via de belastingtelefoon.

Gegevensbescherming Per 25 mei 2018 geldt de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Dit is een Europese privacywet. Daardoor is de privacy in alle landen van de EU gelijk. In de AVG staan een aantal verplichte maatregelen genoemd waaraan ik, als therapeut, moet voldoen omdat ik gegevens vastleg in cliëntendossiers. Op verzoek zal ik u een kopie toesturen van mijn verwerkingsregisters persoonsgegevens. 

Per 25 mei 2018 geldt de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Dit is een Europese privacywet. Daardoor is de privacy in alle landen van de EU gelijk. In de AVG staan een aantal verplichte maatregelen genoemd waaraan ik, als therapeut, moet voldoen omdat ik gegevens vastleg in cliëntendossiers. Op verzoek zal ik u een kopie toesturen van mijn verwerkingsregisters persoonsgegevens.

Voorwaarden
Colora V-J-K voorwaarden voor dienstverlening


Privacy gegevens

Privacyverklaring voor zelfstandig gevestigde therapeuten


Praktijk Colora
Simone van den Akker Psychosociale begeleiding | Verlies- en Rouwbegeleiding volwassenen, kinderen en jongeren


 Praktijk- en  postadres: Parcivalring 110, 5221  LP ‘s-Hertogenbosch
 tel.nr:  06-50555178
 e-mail:  info@verliesbegeleiding-colora.nl
 website:  rouwbegeleidingcolora.nl
 praktijkopening:  op afspraak
 IBAN-nr.:  NL87INGB0675923360
 KvK nr:  57295700
 prestatiecode:  24504
 btw-id nr:  NL001683864B92